SDÜ Online Girişimcilik Maratonu Başvuruları Başladı

Isparta’da ilk kez 2020 yılında 100'den fazla katılımcı ile gerçekleştirilen U4S Online girişimcilik maratonu, bu sene 16-17-18 Nisan 2021 tarihlerinde University4Society ve Süleyman Demirel Üniversitesi Girişimcilik Merkezi işbirliğiyle düzenleniyor.

Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilecek maraton sürecince; problem tanımı, ekip kurma, eğitim ve mentorluk alma, işbirliği kurma, iş geliştirme, sunum yapma, ödül alma aşamaları hayata geçirilecek. Proje kapsamında düzenlenmesi planlanan Hackathonda, toplumun günlük hayatında karşılaştığı sorunlara teknoloji tabanlı çözümler getirebilme gayesiyle, bu sorunlara çözüm olabilecek fikirleri olan, farklılık ve farkındalık yaratmayı hedefleyen yazılımcı, tasarımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren 26 saatlik bir iş fikri hızlandırma yarışması yapılacak. Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin başvurusuna açık olan etkinlik, iş fikri veya ekibi olmayanlar için ekip kurma fırsatı da sağlıyor.

Başvuru için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 19.03.2021