Senato Kararları Top. No: 558

Toplantı Tarihi:26/10/2020

Toplantı No     :558

1- Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü tarafından kariyer temsilciliği görevinin usul ve esaslarını düzenlemek için hazırlanan “Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Temsilciliği Usul ve Esasları” teklifinin birimden geldiği şekliyle kabulüne oy birliğiyle karar verildi..

2/a-Üniversitemiz Enstitülerinin (Su Enstitüsü hariç) kalite süreçlerinin işleyiş ve usul esasları için hazırlanan “Enstitüler Danışma Kurulu Usul ve Esasları” teklifinin düzeltilmiş şekliyle kabulüne oy birliğiyle karar verildi.

2/b-Üniversitemiz Su Enstitüsü tarafından hazırlanan "Danışma Kurulu Usul ve Esasları" teklifinin düzeltilmiş şekliyle kabulüne oy birliğiyle karar verildi.

3-“Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Atanma ve Yükseltilme Kriterleri Yönergesi” değişikliği teklifi; Üniversitemiz Araştırma İzleme ve Yönlendirme Komisyonunun 09/05/2020 tarihli toplantısında alınan Üniversite Araştırma Proje potansiyelinin arttırılmasına yönelik kararları, değerlendirmeleri ve önerileri doğrultusunda güncellenerek kabulüne ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliğiyle karar verildi.

4-Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü bünyesinde, “Nanoteknoloji ve Polimer Anabilim Dalı” açılmasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliğiyle karar verildi.

5-Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü bünyesinde; “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı” açılmasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

6-Tıp Fakültesinin “Üniversitemiz Özel Öğrenci Yönergesi”nde değişiklik teklifinin birimden geldiği şekliyle kabulüne oy birliğiyle karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 25.11.2020