Yedeklerden Sözleşmeli Personel (4/B) Alımı

Diş Hekimliği Fakültesi ve Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilecek sözleşmeli personel kontenjanlarından boş kalan pozisyonlar için yedek adayların “Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Dilekçesi” ile dilekçede belirtilen evrakı hazırlayarak başvurusunu 27.11.2020 tarihi mesai sonuna kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir.

Başvuru dilekçesine ulaşmak için tıklayınız

Boş kalan pozisyonlar

-27 nolu ilan (Sağlık Teknikeri) 1 pozisyon (5. sıradaki yedek aday başvurabilir.)

-30 nolu ilan (Laborant) 2 pozisyon (8.- 9. sıradaki yedek adaylar başvurabilir.)

-32 nolu ilan (Diğer Sağlık Personeli) 1 pozisyon (5. sıradaki yedek adaylar başvurabilir.)

-36 nolu ilan (Diğer Sağlık Personeli) 1 pozisyon (4. sıradaki yedek aday başvurabilir.)

Güncelleme Tarihi: 24.11.2020