Yedeklerden Sözleşmeli Personel (4/B) Alımı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi ve Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilecek sözleşmeli personel kontenjanlarından boş kalan pozisyonlar için yedek adayların “Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Dilekçesi” ile dilekçede belirtilen evrakı hazırlayarak başvurusunu 20.11.2020 tarihi mesai sonuna kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir.

Boş kalan pozisyonlar

-27 nolu ilan (Sağlık Teknikeri) 1 pozisyon (4. sıradaki yedek aday başvurabilir.)

-30 nolu ilan (Laborant) 2 pozisyon (6.- 7. sıradaki yedek adaylar başvurabilir.)

-31 nolu ilan (Röntgen Teknisyeni) 2 pozisyon (5.- 6. sıradaki yedek adaylar başvurabilir.)

-32 nolu ilan (Diğer Sağlık Personeli) 1 pozisyon (4. sıradaki yedek adaylar başvurabilir.)

-34 nolu ilan (Psikolog) 1 pozisyon (3. sıradaki yedek aday başvurabilir.)

-36 nolu ilan (Diğer Sağlık Personeli) 1 pozisyon (3. sıradaki yedek aday başvurabilir.)

Başvuru dilekçesine ulaşmak için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 17.11.2020