İç Denetçi Alım İlanı

5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun ilgili hükümleri uyarınca Üniversitemiz 2 (iki) adet birinci derece iç denetçi kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında naklen atama yoluyla “İç Denetçi” alımı yapılacaktır. Başvurular, 15.12.2020 tarihine kadar Üniversitemiz Rektörlüğü Genel Sekreterlik Genel Evrak Birimine şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir.

GENEL ŞARTLAR

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 68/B maddesinde belirtilen şartları taşımak.

c) Bir Kamu Kurumunda çalışmakta olup Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına Sahip olmak.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

a) Başvuru Dilekçesi.

b) 1 adet vesikalık fotoğraf.

c) Özgeçmiş.

ç) Tayin, Terfi, Ödül ve Ceza bilgilerini içeren ayrıntılı Sicil Özeti.

Güncelleme Tarihi: 13.10.2020