Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Asil Aday Listeleri Açıklandı

Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 asil aday listeleri açıklandı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü erkek asil aday listesi için tıklayınız

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü kadın asil aday listesi için tıklayınız

Antrenörlük Eğitimi Bölümü asil aday listesi için tıklayınız

Kesin Kayıt Tarihi: 14-15 Eylül 2020

Kesin Kayıt Adresi: Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Birimi

Yedek Liste İlanı: 15 Eylül 2020- 18.30

NOT: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi Listelerinin her ikisinde de yer alan Asil Adaylar, kesin kayıt tarihinde hangi bölüme kayıt yaptırmak isterlerse diğer listedeki asil haklarını kaybederler ve yerine yedek aday çağırılacaktır.

Kesin kayıt için istenen belgeler:

1. YKS Sonuç Belgesi

2. Lise Diploması (Aslı veya Onaylı Sureti)

3. T.C Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanının onaylı sureti (2 adet)

4. İkametgâh Belgesi

5. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik çağına gelmiş erkek öğrenciler için herhangi bir Yüksek Öğretim Kurumuna kayıt olmasında sakınca olmadığına dair Askerlik Şubesinden alınmış belge)

6. 6 (Altı) adet vesikalık fotoğraf (son 1 ay içerisinde çekilmiş kılık kıyafet yönetmeliğine uygun 4x6 cm ebadında vesikalık fotoğraf)

7. Sağlık Raporu (‘’Spor Bilimleri Fakültesi bölümlerinde öğrenim görmesinde sağlık yönünden herhangi bir sakınca yoktur’’ ibaresi bulunan Aile Hekimi veya herhangi bir Hastanede tek hekimden alınacak sağlık raporu)

Güncelleme Tarihi: 09.09.2020