Yönetim Kurulu kararları Top. No: 784

Toplantı Tarihi:21/05/2020

Toplantı No     :784

1-2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Coronavirüs (covid-19) pandemisi nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 31.03.2020 tarihli kararına istinaden kayıt dondurmak isteyen tez aşamasındaki öğrencilerinin talebinin birimden geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2/a-Üniversitemiz Rektörlüğü öğretim görevlisi kadrosunda olup; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13/b-4 maddesi gereği Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Öğr. Gör. Tuğçe ÇAMLICA'nın  görev süresinin 2 (iki) yıl süreyle uzatılarak 2547 sayılı Kanunun 31 inci maddesi uyarınca yeniden atanmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

2/b-Üniversitemiz Rektörlüğü öğretim görevlisi kadrosunda olup; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13/b-4 maddesi gereği Doğal Ürünler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Öğr. Gör. Taner ERKAYMAZ’ın  görev süresinin 2 (iki) yıl süreyle uzatılarak 2547 sayılı Kanunun 31 inci maddesi uyarınca yeniden atanmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

3-Rektörlüğümüz bünyesinde münhal bulunan öğretim görevlisi (uygulamalı birim) kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği" kapsamında öğretim elemanı alımı ilanımız 18 Mayıs 2020 tarihli 31131 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, Rektörlüğümüz öğretim görevlisi (uygulamalı birim) kadrosuna müracaat eden adayların Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliğin 9, 10, 11, ve 12 nci maddeleri uyarınca Ön Değerlendirme, Giriş Sınavı ve Nihai Değerlendirmesinde Rektörce önerilen ve aşağıda isimleri yazılı 8 (sekiz) Öğretim Üyesinden jüri üyelerinin (üç asil ve bir yedek) oluşturulmasına, söz konusu kadrolara müracaat eden adayların giriş sınavının 09/06/2020 tarihinde saat 10:00’da Süleyman Demirel Üniversitesi Batı Yerleşkesi Merkezi Derslikler Amfilerinde Batı Yerleşkesi Çünür/ISPARTA’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 21.08.2020