Koronavirüs Sebebiyle Kayıt Dondurma İşlemleri

Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) 31.03.2020 tarihli toplantısında aldığı yeni karar doğrultusunda; Covid-19 nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilerin talep etmeleri halinde 2019- 2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde kayıtlarını dondurabilmesine imkan sağlandı.

Bu kapsamda önlisans ve lisans öğrencilerimizden kayıt dondurmak isteyenlerin; 30 Nisan 2020 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden "Dilekçe Formu" bağlantısından “Kayıt Dondurma”yı seçerek formu doldurmaları, formun çıktısını “Rapor Al” bağlantısından almaları, imzalayarak taramaları veya ekran görüntüsünü alıp oidb@sdu.edu.tr adresine güncel iletişim numarası, adres ve konu kısmına “Kayıt Dondurma” yazarak göndermeleri gerekmektedir.

Lisansüstü öğrenim gören öğrencilerimizin de konu ile ilgili kayıtlı olduğu enstitünün duyurularını incelemeleri gerekmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü için TIKLAYINIZ

Sağlık Bilimleri Enstitüsü için TIKLAYINIZ