Yönetim Kurulu Kararları Top. No:757

Toplantı Tarihi:22/07/2019

Toplantı No     :757

1/1-Doç. Dr. Süleyman AKÇAY’ın Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

1/2-Doç. Dr. Arif DEMİRDAŞ’ın Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

1/3-Doç. Dr. Yasin ŞÖHRET’in Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Gövde-Motor Bakımı Bölümü  Uçak Gövde-Motor Bakımı Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

1/4-Doç. Dr. Esra Nur TOLA’nın Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimler Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

2-Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümünün kapatılması nedeniyle İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında bulunan kadronun aynı birimin Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Eğitimi Anabilim Dalına aktarılmasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

3-Üniversitemize tahsisli ve bağlı birimlerine dağılımı yapılan akademik kadro değişikliklerinin birim ve anabilim dalları itibariyle dağılımlarının yapılmasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

4/a- Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Serhat Süha TÜRKASLAN'ın Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Transfer Ar-Ge Danışma Enerji Çevre İletişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine (SDÜ TTO A.Ş.) görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4/b-Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Kemal Tuşat YÜCEL'in, Terram Enerji İnş. San. ve Tic. A.Ş.'nin yükleniciliğini yaptığı GES lisanssız güneş enerji santrallerinin taşıyıcı sisteminin TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak kabulü için görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4/c-Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Eski Çini Onarımı Anabilim Dalında görev yapan Doç. Dr. Mustafa GENÇ’in, Burdur Belediye Başkanlığına görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4/ç-Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE’nin, Özel Isparta Hastanesi tarafından talep edilen donanım, yazılım ve ağ alt yapısının gözden geçirilmesi ve ıslah edilmesi için durum tespiti ve danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4/d-Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünde görev yapan Prof. Dr. Semra KILIÇ ve Prof. Dr. Mehmet Faruk GÜRBÜZ’ün; Burdur İli sınırları içeresinde Optimum Traverten Mermer San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 1 (bir) gün süreyle Hidrojeolojik/Botanik/Zoolojik etüt konusunda değerlendirme raporu hazırlamak üzere raportör olarak görevlendirilmelerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4/e-Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi olup Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak  görev yapan Prof. Dr. Cem ÇETİN'in Antalyaspor Profesyonel Futbol Takımına danışmanlık Hizmeti vermek üzere görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

5/a-Üniversitemiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim elemanları Arş. Gör. Dr. Meltem ÖZGÖÇMEN ve Arş. Gör. Dr. Murat SEVİMLİ'nin, 12 saate kadar Anabilim Dalınca uygun görülen dersleri vermelerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

5/b-Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanlığında doktorasını bitirmiş olan Arş. Gör. Dr. Dilek AŞCI ÇELİK ve Arş. Gör. Dr. Gülçin YAVUZ TÜREL'in, 12 saate kadar Anabilim Dalınca uygun görülen dersleri vermelerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

6-Arş. Gör. Mukaddes BAŞKAYA'nın Yüksek Lisans eğitimini Yapmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesine geçici olarak tahsis edilen kadrosunun Üniversitemize iadesinin uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

7-Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul DURAK’ın Doçentlik Sınavı Eser İnceleme Jüri Üyeliğinden çekilmesinin uygunluğuna ve konunun Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

Yayın Tarihi: 31.10.2019