TÜBİTAK ARDEB Ulusal Akademik Ar-Ge Proje Destekleri Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesince TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Mühendislik Araştırma Destek Grubu Bilimsel Programlar Uzmanı Burak Dündar’ın katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenleniyor. 6 Ağustos Salı günü saat 14.00’te Mühendislik Fakültesi Şehit Astsubay Ekrem Çelik Amfisinde gerçekleştirilecek toplantıda Dündar, “TÜBİTAK ARDEB Ulusal Akademik Ar-Ge Proje Destekleri”, “Süleyman Demirel Üniversitesi ARDEB Destek Programları Verileri” ve “Proje Önerisi Hazırlamada Dikkat Edilecek Hususlar” hakkında bilgi verecek.

Özgeçmiş:

Lisans eğitimini 2012 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamlayan Burak Dündar, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Mühendislik Araştırma Destek Grubunda 2013 yılından bu yana Bilimsel Programlar Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Yayın Tarihi: 29.07.2019