Senfoni İle Isparta Türküleri Türkmeneli TV ile Meteorolojinin Sesi Radyosunda Tanıtılacak

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Biriminin destekleriyle hayata geçirilen “Göller ve Güller Diyarından Senfoni ile Isparta Türküleri” albümü, Türkmeneli TV ile Meteorolojinin Sesi Radyosunda tanıtılıyor.

Tenor Doç. Dr. Ömer Türkmenoğlu, ilk olarak Türkmeneli TV’de bugün saat 19.30’da yayınlanan Ana Haber Bültenine, ardından da Meteorolojinin Sesi Radyosunda saat 21.00’de Emine Ertürk Karaaslan tarafından hazırlanıp sunulan “Anadolu’dan Sesler, Anadolu’dan Ezgiler” programına konuk olacak. Tenor Doç. Dr. Ömer Türkmenoğlu, Musa Göçmen Senfoni Orkestrası ile SDÜ Akademik Oda Orkestrası eşliğinde 10 anonim Isparta türküsünün yorumladığı albüme dair bilgiler aktaracak.

Türkmeneli TV'ye ulaşmak için tıklayınız

Meteorolojinin Sesi Radyosuna ulaşmak için tıklayınız