SDÜ “II. Ulusal Gül Fuarı ve Dünya Koku Festivali”nde

Süleyman Demirel Üniversitesinin ilham veren eserleri, üniversitemizin katkılarıyla Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen “II. Ulusal Gül Fuarı ve Dünya Koku Festivali”nde öğrenci ve halka sunulacak.

Üniversitemizce basılan kitaplar, akademisyenlerin kaleme aldığı eserler, dergiler, Doğu-Batı Gazetesi ile şehrin kültürel ve geleneksel dokusunu gelecek nesillere aktarmak amacıyla oluşturulan “Isparta’nın Somut Olmayan Kültürel Mirası”, “Yaşayan Tarih Isparta”, “Antik Dönemden Günümüze Isparta’nın Kültürel Mirası” isimli kitaplar, 12- 16 Haziran tarihleri arasında Gökkubbe Fuar Merkezi’nde okuyucularla buluşacak.

Ayrıca Gül ve Gül Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde üretilen ürünler de festivalde yerini alarak halkın beğenisine sunulacak.

Yayın Tarihi: 11.06.2019