“Sıfırdan Başlıyoruz” Yarışması Fikirlerinizi Bekliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde uygulanan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında “Sıfırdan Başlıyoruz” başlıklı bir yarışma düzenleniyor.

Türkiye genelinde pek çok kamu kurum ve kuruluşu tarafından uygulanan “Sıfır Atık Projesi” ile doğaya, çevreye ve ekonomiye önemli katkıda bulunuluyor. Sıfır atık projesinin tanıtımı, değerlendirilebilen atıkların ülkemiz ekonomisine katkısını, çevreye kontrolsüz bırakılan atıkların doğaya verdiği zararlara ilişkin ülke genelinde farkındalık oluşturmayı hedefleyen yarışma ile yeni fikir ve projeler hayata geçirilecek.

İlkokul öğrencilerinin resim kategorisinde mücadele edeceği yarışmaya, ortaokul öğrencileri “resim” ve “3 boyutlu proje”, lise öğrencileri, “fotoğraf”, “karikatür”, “3 boyutlu proje”, üniversite öğrencileri de “fotoğraf”, “kısa film” ve “3 boyutlu proje” alanın da başvuruda bulunabilir. Başvurular, 2 Mayıs'ta sona erecek.

Yarışmada verilecek ödüllere, başvuru ve detaylı bilgiye http://www.sifiratikyarismasi.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 08.04.2019