TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Başvuru Süresi Uzatıldı

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca ön lisans ve lisans öğrencilerinin ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları düzenlenmektedir.

2019 yılında yedinci kez düzenlenecek olan yarışma; “Akıllı Şehirler ve Ulaşım”, “Bilgi ve İletişim Teknolojileri”, “Eğitim”, “Enerji ve Çevre”, “Gıda ve Tarım”, “Makine İmalatı ve Otomotiv”, “Sağlık”, “Savunma”, “Uzay ve Havacılık”, “Sosyal Yenilikçilik” ve “Girişimcilik”  kategorilerinde başvuruya açılmıştır. Başvurular, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar http://e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak alınacaktır.

Yarışmanın Çağrı duyurusuna ulaşmak için tıklayınız

Yayın Tarihi: 17.05.2019