Yönetim Kurulu Kararları Top. No:728

Toplantı Tarihi: 28/09/2018

Toplantı No     : 728

1- Üniversitemiz Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kıvılcım KILINÇ'ın 2017 yılı 2219 Yurtdışı doktora sonrası araştırma burs programı 2. dönem bursiyeri olarak "Niğde İli Patates Ekim Alanları Sorun Olan Amaranthus spp. ve Chenopodium app. Türlerinin Metribuzin Absorpsiyonu, Taşınımı ve Metebolizasyonuna Bağlı Dayanıklığının Tespiti ve Dayanıklı Popilasyonların Mücadelesi Üzerine Araştırmalar" konusunda Fransa'nın Toulouse şehrindeki Universite Toulouse Paul Sabatier bünyesinde bulunan Inra Toxalım laboratuvarında bilimsel çalışmalarda bulunmak üzere 1 (bir) yıl süre ile yolluksuz, yevmiyesiz ve maaşlı olarak yurtdışında görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Yayın Tarihi: 18.10.2018