"Keşif Isparta 3" Kaşiflerini Arıyor

“Keşif Isparta” projesi kapsamında  2017 yılı Mayıs, Ekim ve Kasım aylarında, Isparta’nın tarihi ve kültürel değeri bulunan çeşitli noktalarına gezi düzenlenecektir. Önceden belirlenmiş rotalara ücretsiz olarak düzenlenecek  geziler tüm öğrencilerimize açıktır. Geziye katılmak isteyen öğrenciler başvuru formunu 11.05.2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar SDÜ Kurumsal İletişim Merkezi (KİMER)’ne elden teslim edeceklerdir.  Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Geçtiğimiz haftalardaki gezileri incelemek için Atabey Ertokuş Medresesi, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, Eğirdir Can Ada ve Yeşil Ada, Kovada Gölü-Yazılı Kanyon tıklayınız.

13.05.2017 Cumartesi günü yapılacak gezide Psidia Antioheia Antik Kenti (Yalvaç) ziyaret edilecektir. Bu haftaki geziye katılacaklar; başvurular arasından sıralama esas alınarak belirlenecektir. Daha sonraki gezi programlarına katılacak öğrenciler başvurular arasından sırası esas alınarak seçilecektir. Proje ile ilgili soru ve görüşlerinizi kesifisparta@sdu.edu.tr adresinden paylaşabilirsiniz.

Proje kapsamındaki diğer rotalar:

1.       Zindan Mağarası (Aksu)

2.       Pınargözü Mağarası (Yenişarbademli)

3.       Kızıldağ Milli Parkı (Şarkikaraağaç)

Güncelleme Tarihi: 09.05.2017
Yayınlayan: SDÜ Basın