“6. Yönetimde Eleştirel Perspektifler (YÖNEP) Çalıştayı”

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen “6. Yönetimde Eleştirel Perspektifler (YÖNEP) Çalıştayı”, 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl “Türk Yönetim Kültürü” ana temasıyla düzenlenen çalıştayın açılış töreni, 17 Kasım Perşembe günü saat 9.00’da yapılacak. Açılış oturumunda ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Bıçak "Türk Düşüncesinde Yönetim Kültürü" başlıklı bir konferans verecek.

Çalıştay kapsamında Türk yönetim kültürünün tarihsel perspektifte (Türk yönetim kültürünü şekillendiren tarihi eserler, sözlü tarihle günümüze gelen yönetsel öğretiler vb.), toplumsal perspektifte (Türk yönetim kültürünü belirleyen toplumsal- kültürel özellikler, Türkiye’de yönetici eğitimi ve yansımaları, Türk yönetim kültürü ve din vb.) ve uygulamada (işe alım, performans değerleme ve karar vermede Türk yönetim kültürü, yönetimde güç, ast-mevkidaş-üst ilişkileri vb.) gibi temalar incelenecek.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 23.11.2022