Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu SDÜ Ev Sahipliğinde Başlıyor

Türkiye’de ilk kez tüm üniversitelerin katılım sağlayabileceği Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde başlıyor. SDÜ Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Gamfed Türkiye işbirliğiyle düzenlenen maraton, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Zengin içeriği ile Türkiye'nin ilk Metaverse Girişimcilik Maratonu olma özelliğine sahip etkinlikte katılımcılara özel çevrim içi eğitim ve söyleşi imkanları sunulacak.

Maraton, 9 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Süleyman Demirel Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Pınar Göktaş, GamFed Türkiye Kurucusu & TOYED Derneği Kurucusu Ercan Altuğ Yılmaz ve SODİMER Başkanı&Türkiye Metaverse Platform Kurucusu Prof. Dr. Levent Eraslan'ın açılış oturumuyla başlayacak.

Harvard Business Review yazarı Atıf Ünaldı ile Metatalks, SODİMER Meta Girişimcilik oturumu, Teknospor HADO, Metaverse Öğretim Mimarisi, Metaverse 101 ve Canva ile etkili sunum teknikleri ile 9-12 Mayıs tarihlerinde çevrim içi olarak verilecek eğitimlerin sonunda katılımcılara özel sertifikalar verilecek.

Katılım sertifikası için zoom üzerinden katılımcıların aşağıdaki linkten kayıt olmaları gerekmektedir.

13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde yüz yüze gerçekleştirilecek maraton Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi'nin açılış oturumu ve ardından alanında uzman akademisyenlerin, blockchain uzmanlarının, eğitmenlerin ve firma kurucularının bulunduğu mentor destekleri ile devam edecek. Katılımcılara kurumsal bir tecrübe kazandıracak olan maratonda dereceye giren kişilere patent desteği, Göller Bölgesi Teknokenti’nde ofis imkanı, Gamfed Türkiye, TOYED’den oyunlaştırma 101 eğitimi, proje danışmanlığı, SDÜ’de ön kuluçka desteği ve DK Akademi’den Metaverse eğitimi verilecek.

Maraton ile ilgili detaylı bilgileri ve gelişmeleri GİMER resmi sitesi https://gimer.sdu.edu.tr/, sosyal medya adresleri ve maraton medya sponsoru Akademix Tv Bültenlerinden takip edebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 13.05.2022