Sürekli İşçi Alım Sonuçları

Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı kadrosunda sürekli işçi statüsünde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (D) fıkrası gereğince 4 (dört) kişi güvenlik görevlisi alımı için noter kura çekimi yapıldı.

Kura sonucuna göre asıl listede isimleri bulunan adayların 29 Nisan Cuma günü saat 17.00’ye kadar Üniversitemiz Genel Sekreterlik Evrak Kayıt Birimine istenilen belgeleri teslim etmesi gerekmektedir. Başvuru şartları uygun olan adayların parkur sınavı, 10 Mayıs Salı günü saat 10.00’da Üniversitemiz Batı Yerleşkesi Spor Salonunda yapılacaktır.

Parkur sınavı sonucunda kazanan adayların listesi ise 11 Mayıs Çarşamba günü Üniversitemiz web sayfasında açıklanacaktır.

Asil ve yedek listesine ulaşmak için tıklayınız

İstenilen belgeleri görmek için tıklayınız

Parkur şeması için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 21.04.2022