Senato Kararları Top. No: 597

Toplantı Tarihi: 25/03/2022

Toplantı No     : 597

1-Süleyman Demirel Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Uluslararası Önlisans Lisans Öğrencileri İçin Başvuru Yerleştirme ve Değerlendirme takvimi ile Süleyman Demirel Üniversitesi Yabancı Öğrenci Sınavı (SDÜYÖS) takviminin birimden geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar karar verildi.

2-Süleyman Demirel Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi değişikliğinin birimden geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar karar verildi.

3-Spor Bilimleri Fakültesi Merkezi Yerleştirme Sınavıyla öğrenci alan Spor Yöneticiliği Programının, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren Özel Yetenek Sınavıyla öğrenci almasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar karar verildi.

4-Üniversitemiz, Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022- 2023 Eğitim Öğretim yılında, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü “Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı” na ilk defa 30 (otuz) öğrenci alınmasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar karar verildi.

5-Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Ana Bilim Dalı bünyesinde “Halk Sağlığı Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programı” açılmasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 18.04.2022