SDÜ’den Lisans Öğrencilerine Proje Desteği

Süleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini araştırma yapmaya teşvik etmek ve bilimsel alandaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Lisans Öğrenci Araştırma Destek Projeleri” başvuruya açıldı. SDÜ Lisans Öğrenci Araştırma Destek Projeleri 1. dönem çağrısı başvuruları için son tarih 16 Mayıs 2022.

Destek Kapsamı

Destek üst limiti 2.500 TL,

Destek süresi en çok 6 ay,

Sarf malzeme ve kırtasiye gideri için 500 TL’ye kadar destek,

Projenin kabul alması halinde proje süresince proje ekibine SDÜ Ön Kuluçka Merkezi ve SDÜ Prototip Atölyesi’ni ücretsiz kullanma hakkı.

Başvuru Koşulları

SDÜ’de öğrenim gören lisans öğrencileri proje yürütücüsü mentorluğunda başvuru yapabilir.

Lisans öğrencileri programa bireysel veya ekip halinde başvuru yapabilirler. Bir projede proje yürütücüsü dışında en fazla 3 proje ortağı yer alabilir.

Artık yıl okuyanlar, hazırlık sınıfı öğrencileri ve 4. sınıfın ikinci döneminde olan öğrenciler başvuramaz.

Projede yer alacak araştırmacıların lisans genel not ortalamasının 2.00’ın altında olamaz.

Proje önerisiyle, TÜBİTAK 2209 A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2209 B- Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı, BİGG, Proje Pazarı veya Teknofest programlarından birine başvuru yapma taahhüdü vardır.

Başvuru Belgeleri

Proje Öneri Formu

Bölüm Onay Yazısı

Projede yer alan araştırmacıların güncel tarihli onaylı transkript

Başvuru Yöntemi

Başvurular, proje yürütücüsü öğretim üyesi tarafından 15 Nisan- 16 Mayıs 2022 tarihleri arasında https://bapsis.sdu.edu.tr/Default2.aspx adresi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabilir.

Güncelleme Tarihi: 15.04.2022