2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 yılı 2. dönem çağrısı, programda yapılan güncellemelerle birlikte başvuruya açıldı. İlgili öğrenciler hazırladıkları araştırma projeleri ile 24 Kasım- 24 Aralık 2021 (17.30) tarihleri arasında BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (http://e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden programa başvuru yapabilecek.

Başvuru sırasında Proje Araştırma Önerisi Belgesi, Bölüm Onay Yazısı, Transkript belgelerinin yüklenmesi zorunludur. Bu belgelerden herhangi biri eksik veya imzasız/onaysız olan adayların başvuruları ön inceleme aşamasında elenecektir. Ayrıca Proje Araştırma Önerisi dosyası hazırlarken program web sayfamızdaki güncel proje önerisi şablonunun kullanılması gerekmektedir. Taahhütname ve gerekli olması halinde Etik Kurul İzin belgesi değerlendirme süreci sonrası yürütücü öğrencilerden ayrıca talep edilecektir.

Ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 02.12.2021