"II. Sağlık Sosyolojisi Çalıştayı" Başlıyor

Sağlık sosyolojisi alanının derinliklerine inmeyi, bu alanla ilgili kavramsal konuları ele almayı ve yeni fikir/tartışma ortamı oluşturmayı misyon edinen Sağlık Sosyolojisi (SAS) Çalıştayı’nın ikincisi bu yıl “Obezite Sosyolojisi” teması ile Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde düzenleniyor.

Alt temaları arasında obezitenin tarihi, medikalizasyonu, medyatik, toplumsal ve psikolojik yönleri, tedavileri, yoksullukla ilişkisi, iş yaşamına yansımaları, ticarileşmesi, kilo verme sektörü, hazır gıdalar, beslenme alışkanlıklarındaki değişimler, tüketim toplumunda obezite ve damgalanma olan çalıştay, 27-28 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Çalıştayda dördü fiziksel ve üçü çevrim içi oturumda sunulmak üzere toplamda 26 bildiri ele alınacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 25.10.2021