Sürekli İşçi Koruma ve Güvenlik Görevlisi Yedek Listeden Başvuru İlanı

Üniversitemize İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı kadrosunda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü maddesinin (D) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak alınacak işçilerin noter kurası sonuçlarına göre Isparta/Eğirdir Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için yedek listeden başvuru alımı yapılacaktır.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Isparta/Eğirdir yedek listeyi görmek için tıklayınız

Yedek listede isimleri bulunan adayların, 22.10.2021 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Üniversitemiz genel sekreterlik evrak kayıt birimine istenilen belgeleri teslim etmesi gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için istenilen belgeler tıklayınız

Başvuru şartları uygun olan adayların parkur sınavı, Üniversitemiz Batı Yerleşkesi Spor Salonunda 27.10.2021 Çarşamba günü saat 10.00’da yapılacaktır.

Koruma ve Güvenlik görevlisi kadrosu sınav parkurunu görmek için tıklayınız

Parkur sınav sonucu kazanan adayların listesi, 28.10.2021 Perşembe günü Üniversitemiz web sayfasında açıklanacaktır.

Güncelleme Tarihi: 11.10.2021