Sürekli İşçi Noter Kurası Sonuçları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü maddesinin (D) fıkrasına göre Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı kadrosunda istihdam edilmek üzere 10 (on) kişi beden işçisi, 8 (sekiz) kişi güvenlik görevlisi olarak alınacak işçilerin noter kurası sonuçları açıklandı.

Güvenlik görevlisi asıl ve yedek liste için tıklayınız

Beden işçisi asıl ve yedek liste için tıklayınız

Noter kurası sonucuna göre asıl listede isimleri bulunan adayların 5 Ekim Salı günü saat 17.00’ye kadar Üniversitemiz genel sekreterlik evrak kayıt birimine istenilen belgeleri teslim etmesi gerekmektedir.

Güvenlik görevlisi kadrosu için istenilen belgeler tıklayınız

Beden İşçisi kadrosu için istenilen belgeler tıklayınız

Başvuru şartları uygun olan adayların parkur sınavı, Üniversitemiz Batı Yerleşkesi Spor Salonunda 11 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacaktır.

Güvenlik görevlisi kadrosu sınav parkurunu görmek için tıklayınız

Beden İşçisi kadrosu sınav parkurunu görmek için tıklayınız

Parkur sınavı sonucunda kazanan adayların listesi, 13 Ekim Çarşamba günü üniversitemiz web sayfasında açıklanacaktır.

Güncelleme Tarihi: 05.10.2021