Senato Kararları Top. No: 579

a)  Roma Hukuku Anabilim Dalı;

b)  Fikri Mülkiyet Hukuku Anabilim Dalı;

c)  Deniz Hukuku Anabilim Dalı;

ç) İslam Hukuku Anabilim Dalı kurulmasının uygunluğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliğiyle karar verildi.

2- Sağlık Bilimleri Enstitüsü Spor Bilimleri Anabilim Dalına, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı  Güz Yarıyılında alınacak öğrencilerin ilan metnine ALES puan türlerinin eklenmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

3/a-Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programına, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Özel Yetenek Sınavıyla alınacak 40 (Kırk) öğrenci için hazırlanan “Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu”nun birimden geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

3/b-Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Programına, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Özel Yetenek Sınavıyla alınacak 50 (Elli) öğrenci için hazırlanan “ Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu” nun birimden geldiği şekliyle kabulüne oy birliğiyle karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 22.09.2021