Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Yedek Aday Listeleri

Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Özel Yetenek Sınavı yedekten kayıt hakkı kazanan aday listeleri açıklandı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Yedekten Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi için tıklayınız

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Yedekten Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi için tıklayınız

Kesin Kayıt Tarihi: 13-14 Eylül 2021

Kesin Kayıt Adresi: Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Birimi

Yedek 2. Liste İlanı: 14 Eylül 2021 - 18:30 (İlan edilen Yedek Listede kontenjanın boş kalması durumunda ilan edilecektir)

Kesin kayıt için istenen belgeler:

1. YKS Sonuç Belgesi
2. Lise Diploması (Aslı veya Onaylı Sureti)
3. T.C Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanının onaylı sureti (2 adet)
4. İkametgâh Belgesi
5. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik çağına gelmiş erkek öğrenciler için herhangi bir Yüksek Öğretim Kurumuna kayıt olmasında sakınca olmadığına dair Askerlik Şubesinden alınmış belge)
6. 6 (Altı) adet vesikalık fotoğraf (son 1 ay içerisinde çekilmiş kılık kıyafet yönetmeliğine uygun 4x6 cm ebadında vesikalık fotoğraf)
7. Heyet Sağlık Raporu (“Spor Bilimleri Fakültesi bölümlerinde öğrenim görmesinde sağlık yönünden herhangi bir sakınca yoktur’’ ibaresi bulunan tam teşekküllü devlet veya özel hastanelerden alınmış heyet raporu)

NOT: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi listelerinin her ikisinde de yer alan asil adaylar, kesin kayıt tarihinde hangi bölüme kayıt yaptırmak isterlerse diğer listedeki asil haklarını kaybederler ve yerine yedek aday çağırılır.

Güncelleme Tarihi: 10.09.2021