Mezuniyet Törenlerine Katılım Koşulları Hakkında

Binlerce gencin en büyük gurur günlerinden birini yaşayacağı 2019-2020 / 2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılları Mezuniyet Törenleri, 13- 21 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 19 Mayıs Öğrenci Meydanında gerçekleştirilecek törenler, 400 kişilik gruplar halinde sabah 10.30 – 12.30, öğleden sonra 17.00-19.00 saatleri arasında günde iki tören yapılacak şekilde organize edilecektir. Öğrencilerimiz, hangi grupta yer alacakları konusunda mezun oldukları fakültelerin web sayfalarını takip ederek bilgi alabileceklerdir.

Mezuniyet Törenlerine katılım için “SDÜ Net Platformunda Mezuniyet Töreni Katılım Bilgi Ekranı” hazırlanmıştır. Platformda yer alan kayıt formunu doldurarak mezuniyet törenine katılacağını beyan eden mezunlarımızın e-posta adreslerine törene giriş davetiyesi gönderilecektir. Her öğrenci/mezun kendisi dışında sadece “3” yakınını davet edebilecektir. Sistemde bu kişilerin ad-soyad ve HES kodları bilgisi de istenecektir.

Daha önce 3 Eylül olarak belirlenen katılım durumu bilgi girişleri son başvuru tarihi, 8 Eylül olarak güncellenmiştir.  “Mezuniyet Töreni Katılım Koşulları”nda istenilen bilgilerin en geç 8 Eylül 2021 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Sonrasında gelen talepler programa dahil edilemeyecektir.

Mezuniyet Törenleri SDÜ Bilim Tv Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Mezuniyet Törenleri Katılım Koşulları İçin Tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 13.09.2021