15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Webinar Etkinlikleri

Süleyman Demirel Üniversitesi, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında bir dizi etkinliği katılımcılarla buluşturuyor.

12 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’de Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca moderatörlüğünde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Sosyolog- Yazar Prof. Dr. Yasin Aktay tarafından “15 Temmuz Bir İşgal Girişimi ve Bir Milletin Uyanışı” isimli bir konferans verilecek.

Meeting ID: 842 1942 1237

---

13 Temmuz Salı günü saat 21.00’de Prof. Dr. Muhammet Sadık Akdemir moderatörlüğünde, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin katılımıyla “Din İstismarı ve Problemleri” isimli bir söyleşi gerçekleştirilecek. Webinarı Zoom uygulaması ve SDÜ Bilim TV Youtube hesabından izleyebilirsiniz.

Meeting ID: 852 8391 0858

--

14 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de Prof. Dr. Cevdet Yılmaz moderatörlüğünde, İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Talimciler tarafından “Türkiye’de Darbeler ve Futbol İlişkileri” isimli bir konferans verilecek. Webinarı Zoom uygulaması ve SDÜ Bilim TV Youtube hesabından izleyebilirsiniz.

Meeting ID: 832 5429 7061

---

15 Temmuz Perşembe günü ise Öğr. Gör. Ömer Faruk Acar moderatörlüğünde Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın katılımıyla “15 Temmuz ve Akademi” isimli bir webinar düzenlenecek.

YouTube:gencakademisyenlerbirligi

Güncelleme Tarihi: 12.07.2021