KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462111517
E-Posta tunahanturhan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK 9.7.2008
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 23.6.2010
Doktora SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK (DR) 3.9.2014
İLGİ ALANLARI
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Vildan ÖZDEMİR, Tunahan Turhan, Nihat AYYILDIZ, Some chatacterizations of point-line trajectories in Lorentz 3-space, VI. Congress of Mathematicians of Macedonia, 15-18 June 2016, Ohrid, Macedonia.
  • 2 Tunahan Turhan, Vildan Özdemir, Nihat Ayyıldız, On matrices and vector field in Minkowski 3-space, VI. Congress of Mathematicians of Macedonia, 15-18 June 2016, Ohrid, Macedonia.
  • 3 Vildan ÖZDEMİR, Tunahan Turhan, Nihat AYYILDIZ, Kinematic geometry of pseudo-spherical evolutes , VI. Congress of Mathematicians of Macedonia, 15-18 June 2016, Ohrid, Macedonia.
  • 4 Tunahan Turhan, Vildan Özdemir, Nihat Ayyıldız, A Survey on Rectifying Curves in Lorentz n-Space, 14th International Geometry Symposium, 25-28 May 2016, Denizli, TURKEY.
  • 5 Tunahan Turhan and Nihat Ayyıldız, Classification of Integral Curves of a Linear Vector Field on (2n+1) Dimensional Semi-Euclidean Space, International Conference on Recent Advances in Pure and Applied Mathematics, 6-9 November 2014, Antalya, Turkey.
  • 6 Ayyıldız, N.,Turhan, T., The Differential Geometry of Curves in De-Sitter Space, Geometry in Odessa-2012, 28 May-2 June, 2012, Odessa, Ukraine.
  • 7 Turhan, T., Ayyıldız, N., A Study on Ruled Surface with Lightlike Ruling for a Null Curve with Cartan Frame, Bulgarian-Turkish-Ukrainian Scientific Conference,Mathematical Analysis,Differential Equations and Their Applications, September 15-20, 2010, Sunny Beach, Bulgaria.
  • 8 Turhan, T., Ayyıldız, N., A Study on Ruled Surface with Lightlike Ruling in Minkowski 3-Space, XVI. Geometrical Seminar, September 20-24, 2010, Vrnjacka Banja , Serbia.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • Doktora Tezi
  • 1 İntegral Eğrileri Üzerine
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma