KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon (246) 211-4192
E-Posta eminecandaniri@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 27.6.2008
Yüksek Lisans İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 29.5.2010
Doktora
İLGİ ALANLARI
  • Alanında, yurtdışında yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 KİRİŞ YILMAZ, Nurten- İRİ, Emine Candan, Current Topics in Social Sciences- The Meaning of Life According to Schopenhauer, (ed. Hülya YALDIR-Recep EFE-Elzbieta ZUZANSKA-ZYSKO-Mehmet ARSLAN), St. Kliment Ohridski University Press, Sofia, 2016, 138-146.
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 İRİ, Emine Candan, "Ahmet Ümit'in Patasana Romanının Kurmaca Dünyası", Yeni Türk Edebiyatı Araştırmaları Dergisi, Sayı 16, Ankara 2016, s. 104-125.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 10. Gariper, C. – Küçükcoşkun, Y. – İri, E. C., “Deniz Gezgin’in Ahraz Romanında Mitik Yapı ve Kötülük”, 3. Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Sosyal Bilimler Kongresi, 27 Ekim 2016 - 30 Ekim 2016, Antalya, s. 114-127.
VERDİĞİ DERSLER