KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462114544
E-Posta akifkilic@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ - 25.6.2001
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 24.2.2011
Doktora
İLGİ ALANLARI
Özel Eğitim, Üstün yeteneklilerin Eğitimi, Psikolojik Danışma
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Kuzugüdenli, E., Kılıç, A. F. (2015). “Doğa Eğitiminin Ortopedik Engelli Bireyler Üzerindeki Etkisi”. 24. Ulusal Eğitim Bilimleri Kongresi, Niğde Üniversitesi, Niğde. 16-19 Nisan 2015.
  • 2 Kuzugüdenli, E., Kılıç, A. F., Kaya, C. (2015). “Doğa Eğitiminin Bedensel Engelli Bireylerin Sosyal Gelişimine Etkisi”. 24. Ulusal Eğitim Bilimleri Kongresi, Niğde Üniversitesi, Niğde. 16-19 Nisan 2015.
  • 3 Atahan R., Saygılı G., Kılıç A.F., Kaya H. (2014). Üstün Zekâlı Çocukların Ailelerinin Karşılaştıkları Sorunlar". IV. Üstün Zekâlı ve Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, 22-25 Eylül 2014.
  • 4 Bozoğlan, B., Kılıç, A. F. (2014). Üstün Yetenekli Çocukların Ebeveynlerine Yönelik Sistemik Yaklaşıma Dayalı Bir Grupla Danışma Modeli". V. PDR Uygulamaları Kongresi, Akdeniz Üniversitesi ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği, Antalya, 4 - 6 Aralık 2014.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Gülcü, S., Kuzugüdenli, E., Şentürk, O., Kılıç, A. F., 2013. Natural Areas Effect On Mentally Disabled Students. 16th European Forum on Urban Forestry Conference Milano, Italy, 7 - 11 May, 2013
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Özel Öğrenciler Güller Diyarında Doğayla Buluşuyor-II Tübitak Projesi- Uzman