KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462118264
E-Posta betulozsoy@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 28.6.2011
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 2.10.2013
Doktora
İLGİ ALANLARI
  • Alanında, yurtdışında yayımlanan kitap
  • 1 Özsoy, Z. B. 2015. Koruma Amaçlı İmar Planlarının Yapım ve Uygulama Süreci, Afyon Örneği. Türkiye Alim Kitapları, Saarbrücken/Deutschland.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Gökce, D., Özsoy, Z.B. (2016). The Proposal Related In Mitigation Of Carbon Footprint In Isparta Residential Development Areas. The 1st International Conference On Sea And Coastal Development In The Frame Of Sustainability (MACODESU, 2015), Trabzon, Conference Full Text Book: 117-125.
  • 2 Özsoy, Z.B., Gökce, D. (2014). Tarihi Kent Merkezlerinde Bütünleşik Koruma; Afyonkarahisar Kentsel Sit Alanı Örneği. 2. Uluslararası Davraz Kongresi, 29-31 Mayıs 2014, Isparta.Bildiri Kitabı: 1925-1956.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Özsoy, Z.B., 2013. Koruma Amaçlı İmar Planlarının Yapım ve Uygulama Süreçlerinin Değerlendirilmesi: Afyonkarahisar Örneği. Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü,Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalı, Kentsel Tasarım Programı.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • Yükseköğretim üst kuruluşlarında ve bu kurum yada kuruluşlarının oluşturduğu komisyonlarda; üniversite organlarında yada Rektörlükçe kurulan komisyonlarda görev
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi,Mimarlık Fakültesi,Şehir ve Bölge Planlama Farabi Bölüm Koordinatörlüğü (2014- )
  • Ulusal nitelikteki bilimsel, mesleki, sosyal, kültürel ve ekonomik kurum ve kuruluşların yerel şubelerinin üst yönetiminde görev