KİŞİSEL BİLGİLER
Ana Bilim Dalı Yaşlı Bakımı
E-Posta hulusialp@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 6.6.2005
Yüksek Lisans MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ - 21.8.2008
Doktora MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ 30.4.2014
İLGİ ALANLARI
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Süngü B., Aslan S.T., Alp H. (2017). "Özel Gereksinimli Çocukların Yaşam Kalitelerine Fiziksel Aktivite veHareket Eğitiminin Etkisi". II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya.
  • 2 Ergül O. K., Çamlıyer H., Alp H. (2017). 12–14 Yaş Grubu Ergenlerde Ders Dışı Etkinlikler ve Egzersiz Kapsamında Uygulanan Fiziksel Aktivite Programının İlköğretim Öğrencilerinin Yaşam Kalitesi Üzerindeki Etkileri. Dünya Spor Bilimleri Araştırmaları Kongresi, 23 - 26 Kasım 2017, Manisa / Türkiye .
  • 3 Alp H. ve Aslan S. T. (2016). İşitme Engelli Çocukların Yaşam Kalitelerine Fiziksel Aktivite ve Rekreatif Etkinliklerin Etkisi. Elmis-2016, TT and VES, (including arts Education), 12-15 Mayıs, Ereğli-Konya.
  • 4 Alp H., ve Çamlıyer H. (2016). Hareket eğitimi ve fiziksel aktivite programı verilen davranış problemli otistik çocukların bir yıl sonraki süreçlerinin izlenmesi. World Congress on Lifelong Education, 16-17 Aralık, Antalya/TÜRKİYE
  • 5 Alp, H., Arslan, F. ve Ergül O., K. (2015). “Şiddet Eğilimli Ergenlerin Sosyalleşme Süreçlerine Fiziksel Aktivite ve Sportif Oyunların Etkisi”, Uluslararası Spor Bilimleri Araştırma Kongresi, Sözel Bildiri, 10-13 Eylül-Çanakkale
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Alp, H., (2008). "Sosyal uyum bozukluğu gösteren çocukların uyumsal davranışlarına kaynaştırılmış ders dışı hareket eğitimi ve oyun etkinliklerinin etkisi", Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beden Eğitimi Öğretmenliği Anabilim Dalı, Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi Bilim Dalı, Manisa.
  • Doktora Tezi
  • 1 Alp, H., (2014). "Otistik Çocuklarda Görülen Davranış Problemlerinin Düzeltilmesiyle Hareket Eğitimi ve Fiziksel Aktivitelerin İlişkisi", Celal Bayar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi Öğretmenliği Anabilim Dalı, Beden Eğitimi ve Spor Bilim Dalı, Manisa.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 Gizemli Çocuklar Doğada (TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi Projesi)
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Bizler de GELECEĞİZ. (EDES Projesi, Proje No: 2015-VLK32-011) / ISPARTA