KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2465312622145
E-Posta ahmetsuzen@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/ahmetalisuzen
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 2.2.2011
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 2.1.2013
Doktora
İLGİ ALANLARI
Masaüstü, Web ve Mobil Uygulama Geliştirme (C#.Net, Vb.Net, Java, Andorid, Objective-C ) Gömülü Sistemler Adli Bilişim ve Bilişim Güvenliği
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Kinect Teknolojisi Kullanılarak Engelliler İçin Ev Otomasyonu
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 Engelsiz Yaşam, Gençlik ve Spor Bakanlığı, GPDP 2014 I-314, Proje Koordinatörü.
  • 2 Asosyal Gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı, GPDP 2014 II-1046, Proje Koordinatörü.
  • 3 "Anlamsal Web ile Görsel Arama Motoru ", Tübitak - 2209, Üniversite Öğrencileri Yurtiçi/Yurtdışı Araştırma Projeleri Destekleme Programı,2009.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Sağlıklı İnternet, Gençlik ve Spor Bakanlığı, GPDP 2014 I-1026, Proje Koordinatör Yrd.
  • 2 Proje No: 3234-YL1-12, Kinect Teknolojisi Kullanılarak Engelliler İçin Ev Otomasyonu. Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi
  • 3 KOSGEB Ar-Ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Programı, "Touchmedia", 2011.
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 Session Chair - International Conference on Research in Education and Science May 19 - 22, 2016 in Bodrum, Turkey.
  • 2 RobotChallenge 2010 European Championship, Vienna, March 26 -28.
  • 3 International Week, 31 May - 6 June 2010, Isparta, Turkey.
  • Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 Visual Studio 2010 ve .NET Yenilikleri", "Silverlight 4" ve "Windows Phone 7 Development", Konuşmacı: Daron Yöndem , 28 Nisan 2010, Etkinlik Koordinatörü.
  • Alanı ile ilgili olarak panel, konferans, seminer, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde konuşmacı yada panelist olarak görev yapmak
  • 1 "Kinect ile Programlama", 3. Bilişim Günleri, SDÜ Uluborlu Selahattin Karasoy MYO, 12 Nisan 2012, Isparta.
  • 2 "İş Hayatında Yazılımın Yeri" , 1.Kariyer Günleri, Gümüşhane Üniversitesi, 2 Ekim 2012, Gümüşhane.
  • 3 "Kinect Teknoloji ve Yazılım Dünyası",Bilişim Günleri, Endüstri Meslek Lisesi, 7 Aralık 2012, Isparta.
  • 4 "Multitouch ile Programlama", Gazi Ün. Mühendislik Fak., Yazılım Günleri, 6-7 Ocak 2011, Ankara.
  • 5 "WPF, Silverlight ve Robot Programlama",Gençsen Gelecek Senin,Ordu Üniversitesi, 06 Haziran 2011, Ordu.
  • 6 "WPF, Silverlight", Bilgi Patlamaları Bilişim Semineri , Süleyman Demirel Üniv.,27 Ekim 2011, Isparta.
  • 7 "İmza Günü, WPF", Teknoloji Günleri, Selçuk Üniversitesi Ilgın M.Y.O, 04 Nisan 2011, Konya.
  • 8 "Yazılım Teknolojileri",Gençsen Geleceksin 3.0, Dumlupınar Üniversitesi ,23 Şubat 2010, Kütahya.
  • 9 "Microsoft Sertifikasyon Süreci, Asp.Net 3.5 ve Silverlight 4.0 Semineri",Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, 29 Aralık 2009, Burdur.
  • 10 "Microsoft Sertifikasyon Süreçleri", Bilişim Kulübü, S.D.Ü, Isparta.
  • 11 "Silverlight ve Microsoft", Bilişim Günleri, S.D.Ü. Keçiborlu M.Y.O., 15 Ekim 2009, Isparta.
  • 12 "Silverlight 3.0", Bilişim Günleri, S.D.Ü. Teknik Eğitim Fakültesi, 5 Ekim 2009, Isparta.
  • 13 "Semantic Web", Bilişim Günleri, S.D.Ü. Teknik Eğitim Fak., 10 Mayıs 2009, Isparta.
  • Alanında ulusal bilimsel nitelikli ödül (kongre, sempozyum ve bildiri ödülleri hariç)
  • 1 Mesleki ve Teknik Liseleri Yazılım Yarışması, Antalya İl Birinciliği, 2002.
  • Kişisel web sayfası
  • 1 www.ahmetalisuzen.com
  • Rektörlük
  • 1 Denetleme Kurulu Başkanı, S.D.Ü. Öğrenci Konseyi, 2011-2014
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığı, (2014-11 Ağustos 2015 )
  • Yükseköğretim üst kuruluşlarında ve bu kurum yada kuruluşlarının oluşturduğu komisyonlarda; üniversite organlarında yada Rektörlükçe kurulan komisyonlarda görev
  • 1 S.D.Ü, Uluborlu Selahattin Karasoy M.Y.O., Yazılım Komisyonu Üyeliği
  • 2 S.D.Ü, Uluborlu Selahattin Karasoy M.Y.O., Bilgisayar Teknolojileri Böllümü, Mezuniyet, İntibak,Staj ve Uygulama Komisyonu Üyeliği
  • Uluslararası nitelikteki bilimsel, mesleki, sosyal, kültürel ve ekonomik kurum ve kuruluşların Türkiye şubelerinin yönetimlerinde, kurullarında, komisyon yada komitelerinde görev
  • 1 S.D.Ü, Uluborlu Selahattin Karasoy M.Y.O., Bilgisayar Programcılığı AKTS Koordinatörü.
  • 2 S.D.Ü, Uluborlu Selahattin Karasoy M.Y.O., Bilgisayar Programcılığı ERASMUS Koordinatörü.
  • Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda görev yada katkı
  • 1 Genel Müdür- UNI Enerji Danışmanlık San. Ltd. Şti.
  • 2 Akademik Kariyer ve Bilimsel Düşünce Derneği,Yön. Kur. Başk.,2015, Isparta
  • 3 S.D.Ü. Uluborlu Selahattin Karasoy M.Y.O. Öğretim Gör. 2013-
  • 4 TouchMedia Yazılım, Yazılım Uzmanı, Isparta.
  • 5 S.D.Ü. Gönen M.Y.O., Ücrt.Öğrt.Göv., 2011-2013.
  • 6 Microsoft Student Partner, Microsoft, 2009-2010.
  • 7 Yazılım Eğitmeni- Genel Müdür, A2S Yazılım Akademisi, 2009-2013.
  • 8 Özil Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti., Yazılım Eğitmeni, 2009-2010, Isparta.
  • Ulusal yada yerel düzeyde yazılı veya görsel basında yayın faaliyetleri
  • 1 Ahmet A. Süzen, "Windows Workflow Foundation'a Giriş ve Activity'ler ", www.csharpnedir.com
  • 2 Ahmet A. Süzen, " Anlamsal Ağ Nedir? (Semantic Web)", csharpnedir.com.
VERDİĞİ DERSLER
Bilgi Güvenliği Sistemleri