KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462113870
E-Posta demetaydemir@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 14.6.2004
Yüksek Lisans PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ - 22.8.2007
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 18.7.2012
İLGİ ALANLARI
Moleküler Biyoloji Biyoteknoloji Aldığım Eğitimler: Ulusal ve Uluslararası Proje Olanakları ve Fon Kaynakları (2008); Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası (Süleyman Demirel Üniversitesi- Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu,2010); XII. Temel Kök Hücre Teknikleri ve Moleküler Biyoloji Uygulamaları Kursu (Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi ve KOUSEM),2010; Uygulamalı Flow Sitometri Eğitimi (Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi ve KOUSEM),2010; Tıbbi Terminoloji Eğitim Kursu (Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı),2013; SPSS Uygulamalı Temel Düzey ve İleri Düzey İstatistik Eğitimi (SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi),2015; 1.Deneysel Hayvan Araştırmalarında Tasarım, Modeller ve Yayın Çalıştayı (Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi),2016; V. Gen Klonlama Yöntemleri (Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi),2016.
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale