KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462113985
E-Posta sirindonmez@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ 11.7.2000
Yüksek Lisans ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ - 9.1.2004
Doktora BARTIN ÜNİVERSİTESİ ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 28.8.2009
İLGİ ALANLARI
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Yazıcı N., Kuş Şahin C. And Dönmez, Ş. (2014) Taş Ocakları Bitkilendirme Çalışmalarının Isparta Kent Merkezi Örneğinde İncelenmesi Ulusal Mermer Ve Taş Ocakları Onarım Teknikleri Sempozyumu, 18-20 Eylül Isparta s. 344-353.
  • 2 Dönmez, Ş., Yazıcı, N., Kuş Şahin C. (2013) Erozyon Sahalarında Kullanılabilecek Yer örtücü Bitkiler Üzerine Bir Araştırma; Göller Bölgesi Örneği, V. Süs Bitkileri Kongresi 06-09 Mayıs Yalova s. 143-149.
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Dönmez Ş. (2015) Göller Bölgesinde Yetişen Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Peyzaj Mimarlığında Kullanımı. Ulusal Botanik Kongresi. (Özet Basım) 25-28 Ağustos,Afyon s. 8.
  • 2 Ünlü N. , Dönmez Ş. (2015) Botanik Parkları ve Temalı Bitki Bahçeleri Ulusal Botanik Kongresi, Afyon s. 14.
  • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
  • 1 Dönmez, Ş. and Dönmez İ. E. (2013) The possibility of utilization in different ways of species belong to rosaceae family growing at Bartın. International Caucasian Forestry Symposium. Artvin-Türkey. pp. 1132.
  • 2 Dönmez, Ş., Yazıcı N. and. Kuş Şahin C. (2013) The relatıonshıp between forest and erosıon . International Caucasian Forestry Symposium. Artvin-Türkey. pp. 1133.
  • 3 Yazıcı N., Kuş Şahin C. and Dönmez, Ş. (2013) The effect of drought and Discussion on Water Resource investment Isparta. International Caucasian Forestry Symposium. Artvin-Türkey. pp. 1117.
  • 4 Kuş Şahin C., Yazıcı N. and Dönmez, Ş. (2013) Aır and water pollutıon effects of urban green spaces. International Caucasian Forestry Symposium. Artvin-Türkey. pp. 958.
  • 5 Dönmez Ş (2011) The Use Of Endemic Plant Species In Landscape Architecture Grown In Bartin Climate Condition. 2st International Non-wood Forest Products Sympossium 8-10 September, Isparta-Turkey. pp. 105.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Tatil köyü Dış Mekân Planlama İlkeleri; Ulusoy Tatil Köyü Örneği
  • Doktora Tezi
  • 1 Bartın İklim Koşullarında Doğal Maddelerin (Baykal Em1 Ve Biyohumus) Amaranthus caudatus var. bulava ve Amaranthus tricolor var. valentina’da Bazı Morfolojik Ve Fizyolojik Proseslere Etkisi Ve Bu Bitkilerin Peyzaj Mimarlığında Kullanımı.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 Göller Yöresindeki Ballıbabagiller (Lamiaceae) Familyasına Ait Bazı Bitki Türlerinin Kültüre Alınması ve Peyzaj Mimarlığında Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi, Tübitak 3501 “Ulusal Genç Arastırmacı Kariyer Gelistirme Programı” (Projede Yürütücü), 2014-2017.
  • 2 Botanik Parkları Planlama ve Tasarım İlkeleri: Süleyman Demirel Üniversitesi Botanik Bahçesi Herbaryum Uygulama ve Araştırma Merkezi Örneği, Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (Projede Yürütücü) 2013-2015.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Doğal Maddelerin ( Baykal EM1 ve Biyohumus) Bartın Yöresinde Amaranthus tricolor ve Amaranthus caudatus Türleri Üzerindeki Morfolojik ve Bazı Fizyolojik Proseslere etkisi, ZKÜ Bilimsel Araştırma Projesi 2007/2–59–03–09
  • Alanında bilimsel araştırma ve çalışmalar için uluslararası burs almak
  • 1 YÖK Bursu-3 Ay Finlandiya Turku Üniversitesi, Biyoloji Bölümü, Bitki Fizyolojisi ve Moleküler Biyoloji ABD(2013).
  • 2 TÜBİTAK 2214 Yurtdışı Doktora Araştırma Bursu- 3 ay- Finlandiya Turku Üniversitesi, Biyoloji Bölümü, Bitki Fizyolojisi ve Moleküler Biyoloji ABD . 2008
  • Alanında ulusal bilimsel nitelikli ödül (kongre, sempozyum ve bildiri ödülleri hariç)
  • 1 TÜBİTAK Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü 2010
  • Diğer bilimsel veya mesleki hakemli dergilerde hakemlik