KİŞİSEL BİLGİLER
Ana Bilim Dalı Geometri
E-Posta gulsahaydin@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
İletişim bilgilerinizi Akademik Bilgi Sistemi'nde (ABS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik (14.06.2010)
Yüksek Lisans
Doktora
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayın
  • 1 Aydın,G;Çöken,A.C.,2013,Slant Submanifolds of Semi-Riemannian Manifolds,International journal of Geometric Methods in Modern Physics(IJGMMP),Vol.10,No.10(2013)1350058(13 pages) DOI: 10.1142/S0219887813500588
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Sevinç,S;Aydın,G;Çöken,A.C.,Semi-Slant Submanifolds of an Indefinite Kaehler Manifold, XI Geometri Sempozyumu, 1-5 Temmuz 2013,Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü,Ordu.
  • 2 Aydın,G;Çöken,A.C.,Slant Submanifolds of Semi-Riemannian Manifolds,XI Geometri Sempozyumu, 1-5 Temmuz 2013,Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü,Ordu.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Aydın,G;Çöken,A.C.,Bislant Submanifolds of semi-Riemannian Manifolds, 2nd International Eurasian Conference on Mathematical Sciences and Applications,26-29 August 2013,Sarajevo,Bosnia and Herzegovina.
VERDİĞİ DERSLER