KİŞİSEL BİLGİLER
Ana Bilim Dalı Halkla İlişkiler Anabilim Dalı Başkanlığı
E-Posta rukiyecelik@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası https://abs.sdu.edu.tr/personel/diger_bilgiler.aspx
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK İDARESİ 7.6.2010
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 12.7.2012
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURUMLARI YÖNETİMİ (DR) 13.7.2016
İLGİ ALANLARI
Sağlık Ekonomisi ve Politikası, Sağlık Yönetimi, Eleştirel Kuram, Sağlık Kültürü Sağlık İletişimi Sağlık Okuryazarlığı Biyoiktidar
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Akkaş, E., R. Erdem, R. Çelik, N. Bardak; “Tanı ve Tedavi Hizmetlerinde Kullanılan İleri teknoloji Ürünü Cihazların Yan Etkilerinden Ne Kadar Haberdarız?”, Uluslararası Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi (International Congress on Knowledge, Economy & Management), Bosnia and Herzegovina, Sarajevo, Jun 23-25, 2011. p.3192-3198.
  • 2 Çelik, R., R. Erdem, B. Keklik, G. Atilla; “Sağlık Alanında Bilgi Kirliliği ve Kontrolü Üzerine Öneriler”, Uluslararası Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi (International Congress on Knowledge, Economy & Management), Bosnia and Herzegovina, Sarajevo, Jun 23-25, 2011. p.332-339.
  • 3 R. Erdem, E. Akkaş, R. Çelik, N. Bardak; “İnformal Bilgi Kaynağı Olarak Sosyal Paylaşım Siteleri: Facebook Kullanıcıları Üzerinde Bir Araştırma”, Uluslararası Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi (International Congress on Knowledge, Economy & Management), Bosnia and Herzegovina, Sarajevo, Jun 23-25, 2011. p.461-472.
  • 4 R. Erdem, R. Çelik, Ö. L. Antalyalı, N. Bardak; “Akademik Bilgi Üretimine Eleştirel Bir Bakış: Akademisyenlerin Görüşleri Çerçevesinde Bir Değerlendirme”, Uluslararası Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi (International Congress on Knowledge, Economy & Management), Bosnia and Herzegovina, Sarajevo, Jun 23-25, 2011. p.685-693.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Bardak, N., R. Çelik,E. Akkaş, V. Yiğit, "Do Medical Doctors In Turkey Discriminate Among Patients?",GLC 2013: Crisis, Collaboration and Change within the Global Landscape, April 17-18, 2013.
  • 2 Çelik, R. ,R. Erdem,"Difficult Patient Phenomenon and a Study on Hospitals in Center of Isparta", GLC 2013: Crisis, Collaboration and Change within the Global Landscape, April 17-18, 2013.
  • 3 Akkaş, E., R. Erdem, R. Çelik, T. Saygın; Çevre Sorunları, Maliyetler ve Sağlığın Kurulması Üçgeni: "Yeşil Hastane", 3. Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresi, Antalya, Aralık 12-15, 2012.
  • 4 Bardak N., R. Erdem, R. Çelik, N. Oral Kara; "Tam Gün Yasası Kapsamında Mesleki Mali Sorumluluk Sigortasına Hekimlerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi" 3. Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresi, Antalya, Aralık 12-15, 2012.
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 “Zor Hasta Olgusu ve Isparta İl Merkezindeki Hastaneler Üzerinde Bir Çalışma”, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, 2012, Isparta.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 “Zor Hasta Olgusu Ve Isparta İl Merkezindeki Hastaneler Üzerinde Bir Çalışma”, SDÜ BAP Koordinasyon Birimi, 3019-YL-11 , 09.12.2011-09.09.2012, Yürütücü: Doç. Dr. Ramazan ERDEM.
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 "Building New Approaches to the Global Issues" (Global Sorunlar ve Çözüm Arayışları)", "2.International Davraz Congress", Kongre Sekteryası, 29-30-31 May 2014 Isparta/Turkey
  • Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 6. Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi Kongresi, 13-15 Eylül 2012/Yürütme Kurulu Üyeliği