Süleyman Demirel Üniversitesi
KİŞİSEL BİLGİLER
Emine AŞIK CANBAZ
Adı Soyadı Öğretim Görevlisi Emine AŞIK CANBAZ
Birimi Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Bölüm Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Gıda Teknolojisi
Telefon 2464114544
E-Posta emineasik@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANKARA ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 30.6.2006
Yüksek Lisans ANKARA ÜNİVERSİTESİ - 26.11.2009
Doktora
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Aşık, E., Günal, Y. ve Candoğan, K. 2009. Et ve et ürünlerinde karsinojenik heterosiklik aromatik aminler. Akademik Gıda Dergisi, 38(2), 25-30.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Asik, E. and Candogan, K. 2010. Effects of chitosan coatings incorporated with garlic oil on quality characteristics of shrimp. 2nd International Congress on Seafood Technology, 10-13, May, Anchorage, AK.
  • 2 Demirhan, B., Asik, E., Kızılkaya, E., Caner, C. and Candogan, K. The Effect of modified atmosphere packaging with oxygen scavenger on quality changes in chicken breast meat patties during refrigerated storage. 1st International Congress on Food Technology, November, 03-06, 2010, Antalya-Turkey.
  • 3 Asik, E., Demirhan, B., Kızılkaya, E. and Candogan, K. Effect of chitosan incorporation on quality characteristics of meatballs. 1st International Congress on Food Technology, November, 03-06, 2010, Antalya, Turkey.
  • 4 Gou, P., Santos-Garces, E., Collell, C., Asik, E. and Garcia-Gil, N. 2009. Salt uptake of meat at different temperatures and surface water contents. EFFOST Conference, 11-13, November, Budapest, Hungary.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Aşık, E. 2009. Sarımsak yağı içeren kitozan kaplamalarının karideslerin kalite özellikleri üzerine etkisi. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Tezi.
VERDİĞİ DERSLER
Alkollü İçecekler Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Ambalajlama Teknikleri
Gıda Fermantasyon Ürünleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ
Özel Gıdalar Teknolojisi
Yukarı çık