KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2464414334
E-Posta eylembayrakci@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ 1.7.1998
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 15.12.2000
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME (DR) 6.4.2016
İLGİ ALANLARI
  • Alanında, yurtiçinde yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 Bayrakçı, E., 2015, Örgüt Kuramları, İşletme Yönetimi I-II Kitabı içerisinde, Editörler Ali Erbaşı, Sezar Karaca, Lisans Yayıncılık, İstanbul.
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 BAYRAKÇI, E., 2010. Lider Davranışlarının Çalışan Motivasyonu Üzerine Etkisi: İpliksan A.Ş. Bir Araştırma.SDU Vizyoner Dergisi, Cilt 2, Sayı 2, s.15-32.
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 BAYRAKÇI, E., 2010. Senirkent Meslek Yüksekokulunun Senirkent'e Sosyo-Kültürel Katkıları, Isparta İli Değerleri ve Değer Yaratma Potansiyeli Sempozyumları, Senirkent/Isparta, 29.04.2010, s.852-863.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Yerel Yönetimlerde Karar Alma Mekanizmasına Halkın Katılımı” Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı (1998-2000), Danışman: Prof. Dr. Şaban SİTEMBÖLÜKBAŞI
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Kayalar, M., Bayrakçı, E., 2015. Dünya Görüşü ve/veya İnanç Sisteminin Whistleblowing Eğilimi Üzerine Etkisi: İzmir İli Kamu-Özel Sektör Karşılaştırması, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi BAP, Proje No: 2014-1-İİBF-07.
  • Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda görev yada katkı
  • 1 Türkiye İş Bankası A.Ş.(2001-2008)
VERDİĞİ DERSLER