KİŞİSEL BİLGİLER
Ana Bilim Dalı Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı
E-Posta mustafaatatorun@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANKARA ÜNİVERSİTESİ - 26.6.2006
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 7.7.2011
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER 22.8.2016
İLGİ ALANLARI
  • Alanında, yurtiçinde yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 ATATORUN, M. ve M. OKCU, "Macaristan'da Yerel Yönetim ve Bölge Anlayışı", OKCU M. ve H. ÖZGÜR (Der.), "Dünyada Yerel Yönetimler", Seçkin Yayıncılık, Ankara, 2013.
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 ATATORUN, M. (2017). 'Uluslararası Etik ve Zygmunt Bauman', Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, (27), 320-334.
  • 2 ATATORUN, M. (2016). 'Avrupa Birliği Bölgesel Politikasının Yönetsel Boyutu: Macaristan Uygulaması', Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, (24), 29-58.
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 OKÇU, M., AKMAN, E. ve M. ATATORUN, "E-devlet Kamu Yönetimini Etkin ve Etkili Kılar mı?", KAYSEM-5 Kamu Yönetimi Sempozyumu, Türk Kamu Yönetiminin Yapısal ve İşlevsel Sorunları, Selçuk Üniversitesi, Konya, 13-14 Mayıs 2010.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 GÜRKAYNAK M. ve M. ATATORUN, "A Peace and Stability Model from Northwestern Europe to Southeastern Europe: Benelux Union", International Conference on The Challenges of Economic European Integration for Western Balkan, University of Shkodra, Albania, 10 December 2010.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 “Avrupa Birliği (AB) Bölgesel Politikası: Macaristan ve Türkiye Uygulamaları” - 2011, (Doç. Dr. Murat OKCU danışmanlığında)
  • Doktora Tezi
  • 1 "ULUSLARARASI ETİK'İN TEORİK AÇMAZLARI: RASYONALİTE, KİMLİK VE EVRENSELLEŞTİRİLEBİLİRLİK" - 2016, (Prof. Dr. Murat OKCU ve Prof. Dr. Faruk YALVAÇ danışmanlığında)