Süleyman Demirel Üniversitesi
KİŞİSEL BİLGİLER
Gürkan KALKAN
Adı Soyadı Dr. Gürkan KALKAN
Birimi Isparta Meslek Yüksekokulu
Bölüm Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Ana Bilim Dalı Aşçılık
Telefon 2462113165
E-Posta gurkankalkan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 8.9.2003
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ 12.7.2012
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME (DR) 12.2.2018
İLGİ ALANLARI
Mutfak Sanatları/Yiyecek &İçecek Üretim ve Sunum Teknikleri
YAYINLAR
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Gürkan KALKAN, Otel Mutfaklarında Hazır Gıda Kullanımının Mutfak Çalışanları Üzerine Etkileri
  • 2 MIDDLE AND SENIOR LEVEL ADMINISTRATORS’ PERFECTIONIST ATTITUDES IN THE KITCHEN ON HOTELINDUSTRY
  • 3 THE REGION OF SARKIKARAAGAC’S LOST LOCAL DISHES, WITH INNOVAIVE WORK TO RESTORATION AND BRING INTO LOCAL CUISINE
  • 4 Yöresel Yemeklerin Günümüz Mutfağına Kazandırılması Kapsamında Isparta İli Keçiborluİlçesi İncesu Köyünde Bir Değerlendirme...
  • 5 PERFECTIONISM ATTITUDES OF MIDDLE AND SENIOR EMPLOYEESWORKING IN KITCHEN DEPARTMENT OF HOTEL BUSINESS
  • 6 Gürkan KALKAN (2016) , Study on globalızıng food recipes; New fusıon cookıng techniqes and Turkısh Cusine analysıs.International Conference of Strategic Research in Social Science and Education (ICoSReSSE) 14-16 Ekim ICoSReSSE 2016
  • 7 Gürkan KALKAN, İbrahim AKDAĞ, (2016), The Perceptıon Of Tourısm And Culınary Students Towards Work Clothes: A Relıabılıty And Valıdıty Of The Scale, International Conference of Strategic Research in Social Science and Education (ICoSReSSE) 14/16 Ekim 2016 ICoSReSSE 2016
  • 8 Gürkan KALKAN, Hasan GÖKSU, (2016), Refine Cusine and Foods an Example of Isparta,International Conference of Strategic Research in Social Science and Education (ICoSReSSE) 14/16.Ekim 2016 ICoSReSSE 2016
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 7th Icosresse Conference Belek/Antalya
  • 2 8th Icosresse Conference University Of Vienna/Avusturya
  • 3 6th Icosresse Conference /Prag
  • 4 5th Icosresse Conference/Belek /Antalya
  • 5 Uluslararası Davraz Kongresiİ 2009
  • 6 International Symposium on Engineering and Architectural, Süleyman Demirel Üniversitesi Engineering and Architectural Faculty
  • Alanında yurtdışında yayımlanan kitap editörlüğü
  • 1 Sosyal Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar
  • 2 Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları
  • 3 Sosyal Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar
  • 4 Çalışma Yaşamında Güncel Yaklaşımlar
VERDİĞİ DERSLER
Genel Turizm
Konuk Giriş Çıkış İşlemleri
Mutfak Ürünleri I
Mutfak Ürünleri II
Pastane Ürünleri I
Pastane Ürünleri II
Pişirme Yöntemleri I
Pişirme Yöntemleri II
Soğuk Mutfak
Turizm Pazarlaması
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Yukarı çık