KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462118346
E-Posta saitozkul@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 9.7.2004
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ -- 12.7.2007
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 27.11.2012
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Ahmet Sait ÖZKUL, Türk Yönetim Yazınında İlk Taylorizm Yayınlarına Yönelik Bir Transkripsiyon Çalışması, Yönetim ve Organizasyon Araştırmaları Dergisi, Ekim 2016, Cilt: 1, Sayı: 2, s. 59-98, http://betadergi.com/yoad/yonetim/icerik/makaleler/16-published.pdf
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Yaşam ve Çalışma Değerlerini Etkileyen Faktörler-"Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma"
  • Doktora Tezi
  • 1 “Türk Yükseköğretiminde İşletme Eğitimi (1883-1954)”, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, Yayımlanmamış Doktora Tezi, Isparta.
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Kutay ÖZDEMİR, Liderlik Uygulamaları ile Duygusal Zeka Boyutları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi, SDÜ, SBE, 2016.
VERDİĞİ DERSLER