KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462110587
E-Posta ahmetsongur@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 11.7.2006
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ -- 18.8.2009
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 28.5.2015
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Diğer bilimsel dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, va'a takdimi ve özet türünden yayın
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 PAPATYA N., PAPATYA G., SONGUR A., "Hizmet İşletmelerinde Pazar Yönlülük ve Turizm Sektörü İşletme Uygulamalarının Değerlendirilmesi: Isparta Örneği", 1.Uluslararası 4.Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu, 1-4 Aralık 2011, Isparta-Türkiye, ss: 751-764.
  • 2 ŞENOL H., TÜFEKCİ Ö.K., SONGUR A., "Muhasebe Eğitiminde Değişim İhtiyacının Muhasebe Programlarında Görev Yapan Öğretim Elemanlarınca Değerlendirilmesi: SDÜ Örneği", 1. Uluslararası 5.Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Selçuk Üniversitesi Kadınhanı MYO, Konya-Türkiye, 27-29 Mayıs 2009, ss: 2478-2488.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Hizmet İşletmelerinde Pazar Yönlülük ve Türk Bankacılık Sektörü İşletme Uygulamalarının Değerlendirilmesi: Isparta İli Merkezinde Bir Uygulama
  • Doktora Tezi
  • 1 Kaynak Tabanlı İhracat Performansı: Türkiye İSO 500 İhracatçı İmalat İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde başkanlık yapmak
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 1.Uluslararası 4.Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Düzenleme Kurulu Üyesi, 1-4 Aralık 2011, Eğirdir/Isparta.
  • 2 1.Uluslararası 4.Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Yürütme Kurulu Üyesi, 1-4 Aralık 2011, Eğirdir/Isparta.
  • Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde başkanlık yapmak
  • Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 V. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi, Düzenleme Kurulu Üyesi, 12-15 Mayıs 2016,Isparta.
  • 2 V.Ulusal Meslek Yüksekokulları Müdürleri Toplantısı "ISCED ve MYO Bölüm-Program İsimleri" konulu 3. Komisyon Raportörü, Süleyman Demirel Üniversitesi, 01-04 Aralık 2010, Isparta.
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 Eğirdir MYO Müdür Yardımcılığı 23.06.2015- 03.01.2016
  • 2 Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı 28/09/2009-03.01.2016