KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462110568
E-Posta erdaleke@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/erdaleke
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ 6.6.2006
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 30.6.2008
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ 2.4.2014
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 EKE E., "Türk Telekomünikasyon Sektöründe Serbestleşme",(2010), SDÜ Vizyoner E-Dergisi, Cilt:2, Sayı:1, ss.85-106.
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 EKE E. ve ÜNAL B. (2016), "Sağlık Hizmetlerinde Yerelleşme Ve Özerkleşme Odaklı Uygulamalar Üzerine Bir Analiz", Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Metinleri Dergisi, Aralık 2016 Özel Sayısı.
  • 2 EKE, E. (AKTEL, M., KERMAN, U., ALTAN, Y.), (2013),"Türkiye’de Sağlık Politikalarının Dönüşümü: Sağlık Bakanlığı’nin Taşra Örgütlenmesi Üzerinden Bir Analiz", AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi, DOI:10.5578/jss.6834.
  • 3 EKE, E. (ALTAN, Y., KERMAN, U., AKTEL, M.,METİN, Y.,)(2013), "Yerel Yönetimlerde Kamu Özel Ortaklığı Uygulaması: Büyükkabaca Belediyesi Örneği",Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi, C:5, S:3, ss. 9-17.
  • 4 EKE E., (KERMAN U., ALTAN Y., AKTEL M.) (2012), "Sağlık Hizmetlerinde Kamu Özel Ortaklığı Uygulaması", SDÜ İİBF Dergisi, S. 3, s.1-23.
  • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
  • 1 EKE, E. ve OKSAY, A., (2016), "Sağlıkta Dönüşüm Sürecinde Kapasite Güçlendirme Faaliyetleri: Türk Sağlık Sektöründe Karşılaştırmalı Bir Analiz", 10.Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi, 1-3 Aralık 2016, Kızılcahamam-Ankara.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 EKE E. ve ÇÖLLÜ O. (2017), "The Analysis Of The Developments Within Turkish Health Sector Through EU Progress Reports", Art, Economics and Politics in Modern Turkey, AGP Academic Research, London, 2017.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 EKE E. ve ÇÖLLÜ O. (2017), "The Analysis Of The Developments Within Turkish Health Sector Through EU Progress Reports", 6th Annual International Conference on Humanities and Social Sciences, 26-29 January, at Casa Convalescència of Universitat Autònoma de Barcelona, Spain.
  • 2 EKE E. (VERGİLİ A., MÜCEVHER M. H.), (2017), "The Concept Of Last Term Public Services From The Point Of Contemporary Management Theories: A Study Of Turkish Health Sector", 6th Annual International Conference on Humanities and Social Sciences, 26-29 January, at Casa Convalescència of Universitat Autònoma de Barcelona, Spain.
  • 3 EKE E. (SONGUR A., DEMİRTAŞ İ.), (2017), "The Change of Health Expenditures and Service Delivery Potential of Turkish HealthSector Following the Health Transformation Practices", 6th Annual International Conference on Humanities and Social Sciences, 26-29 January, at Casa Convalescència of Universitat Autònoma de Barcelona, Spain.
  • 4 EKE E. ve GÖKKAYA D. (2017), “Dünyada Ve Türkiye’de Kamu Özel Ortaklığı Modeli: Teorik Bir İnceleme”, International Social Sciences and Humanities Berlin Conference, 18-21 May 2017, Berlin-Germany
  • 5 EKE E. ve ÜNAL B. (2016), "An Analysis On The Decentralization And Autonomization-Driven Practices Within Health Services", International Congress Of Management Economy and Policy, November 26-27, 2016 / Istanbul-Türkiye.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • Doktora Tezi
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • Hakemli bilimsel veya mesleki dergilerde editörlük