KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462110442
E-Posta gulaybulgan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TURİST REHBERLİĞİ 24.6.2005
Yüksek Lisans AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ - 13.1.2010
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 31.12.2014
İLGİ ALANLARI
Turizm İşletmeciliği, Alternatif Turizm, Engelli Turizmi, Turizmde Hizmet Kalitesi, Otel İşletmeleri, Turist Rehberliği
  • Alanında, yurtiçinde yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 Otel İşletmeciliği, (2016), Lisans Yayıncılık, İstanbul.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 BULGAN, G. The Problems Women Face in the Management Level of the Hotel Businesses and the Solutions, I. International Management Research Congress, 19-20 Mart 2016.
  • 2 KAYGISIZ, Ü., BULGAN, G., (2016) Birinci Kuşak İnsan Haklarından Seyahat Özgürlüğüne Türkiye'de Engelliler Açısından Bakış,II. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, May 05-07, 2016 Konya Turkey
  • 3 BULGAN, G., (2016) The Development and Significance of Disabled Tourism Within the Scope of Social Tourism in Turkey , 2. Eurasia International Tourism Congress:Current Issues, Trends and Indicators, May 05-07, Konya.
  • 4 KAYGISIZ, Ü. ve BULGAN, G. (2016). Sosyal Medya Temelinde Bilgi İletişim Teknolojilerinin Turizmdeki Yeri, Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi: Yeni Bölgesel Vizyonlar, 28-30 Eylül 2016.
  • 5 Bulgan, G. ve Duran, Y. (2016). A STUDY ON DESKTOP PUBLISHING AND DIGITAL APPLICATIONS USED IN PUBLICITY AND ADVERTISEMENT STRATEGIES IN TOURISM IN TURKEY. 2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research November 04-06, 2016, Istanbul-TURKEY
  • 6 Bulgan; G. Oksay, A. ve Korucu, K. S. "THE EVALUATION OF MEDICAL TOURISM PERSPECTIVE OF HEALTH MANAGEMENT AND TOURISM MANAGEMENT STUDENTS"International Congress Of Management Economy And Policy,26-27 Kasım 2016.
  • 7 DOLMACI, N. ve BULGAN, G."Sürdürülebilir Turizm Açısından Çevre Etiğinin Önemi", I. Uluslararası, IV. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, 1-4 Aralık 2011, Eğirdir, Isparta
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Bulgan, G. ve Göktaş, P. (2017). THE EFFECTS OF CRISES EXPERIENCED IN TURKISH TOURISM ON THE HUMAN RESOURCES POLICIES IN THE HOTEL ENTERPRISES, III. International Conference on Social Sciences and Education Research, 27-29 April, Italy.
  • 2 Bulgan, G. ve Göktaş, P. (2017). EFFECTS OF SMART TOURISM APPLICATIONS ON HUMAN RESOURCES FUNCTIONS, III. International Conference on Social Sciences and Education Research, 27-29 April, Italy.
  • 3 Bulgan, G. ve Göktaş, P. (2017).QUEEN BEE SYNDROME AS A CAREER BARRIER OF WOMEN WORKERS: A HOTEL RESEARCH,6 th ICoSReSSE International Conference of Strategic Research in Social Science and Education,1 2 -14 May 201 7, Prag, Çek Cumhuriyeti.
  • 4 Göktaş, P. ve Bulgan, G. (2017). DIGITAL HUMAN RESOURCES MANAGEMENT IN TOURISM SECTOR,6 th ICoSReSSE International Conference of Strategic Research in Social Science and Education,1 2 -14 Ma y 201 7, Prag, Çek Cumhuriyeti.
  • 5 Bulgan, G. ve Gültepe, Ö. (2017). Eko-Etiket Olarak Mavi Bayrak Uygulamasının Turizm Sektörü Açısından Yarattığı Rekabet Gücünün İrdelenmesi, Asos Congress,18-19-20 Mayıs, Alanya.
  • 6 Bulgan, G. ve Alili, M. (2017). Avrupa’daki ve Türkiye’deki Dark Turizm Destinasyonlarının Karşılaştırması Üzerine Teorik Bir Çalışma, Asos Congress, 18-19-20 Mayıs, Alanya.
  • 7 Demir, Ş.Ş. ve Bulgan, G. (2016). Türkiye Azerbaycan Turizm ilişkilerinin Değerlendirilmesi, Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi: Yeni Bölgesel Vizyonlar,28-30 Eylül 2016.
  • 8 Bulgan, G. (2016). POSITION AND IMPORTANCE OF RURAL TOURISM IN ISPARTA. 2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research November 04-06, 2016, Istanbul-TURKEY
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 BULGAN, G., "Otel Müşterilerinin Yüksek ve Düşük Sezonda Hizmet Beklentileri ve Memnuniyet Düzeylerinin Değerlendirilmesi: Antalya Belek'te Bir Araştırma", (Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi), Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ocak, 2010, Afyonkarahisar.
  • Doktora Tezi
  • 1 BULGAN, G. "Engelli Turizmi: Antalya İlindeki Dört Ve Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma", (Yayınlanmamış Doktora Tezi), Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Aralık, 2014, Isparta.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 Doğa ile Empati Kuralım TÜBİTAK 113B014 nolu proje
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Konferansı:Yeni Bölgesel Vizyonlar (Düzenleme Kurulu Üyesi)