KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2463116661
E-Posta sezencoskun@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/sezencoskun
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ 3.7.2001
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 22.1.2008
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 19.6.2013
İLGİ ALANLARI
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Atıksudan partikül kirliliği gideriminde alüm çamurlarının koagülant madde olarak yeniden kullanılması, 2005-2008.
  • Doktora Tezi
  • 1 Atık Floresan Lambalardan Civa Geri Kazanımı ve Proses Optimizasyonu, 2008-2013.
  • Uluslararası kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Environmental Water Management, AB Leonardo Da Vinci Projesi, The Jan Evangelista Purkyne University and River Board State Company, Chech Republic; SDÜ Türkiye; Corvinus University of Budapest, Hungary; Queen's University of Belfast and Northern Ireland Water, N. Ireland; U.bus GmbH Gesellschaft für regionale Entwicklung und europäisches Projektmanagement- Ruhr-Universitat Bochum, Germany. Yard. Araştırmacı, 2008-2010.
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 1.Uluslararası 4.Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu - Göller Bölgesi Çalıştayı "SAĞLIK-WELLNES&SPA" konulu 4. Komisyon Raportörü, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu, 1 Aralık 2011, Davras-Isparta.
  • Alanında bilimsel araştırma ve çalışmalar için uluslararası burs almak
  • 1 Bilateral Agreement (Staff Mobility and Student Exchange), Socrates/Erasmus Programme, SDÜ (Türkiye)-Jan Evangelista Purkyne University usti nad Labem (Çek Cumhuriyeti), 2006-2007 Academic Year, Founded by EU Comm.
  • Alanında bilimsel araştırma ve çalışmalar için ulusal burs almak
  • 1 Atık Floresan Lambalardan Civanın Uzaklaştırılması ve Geri Kazanımı, TÜBİTAK Projesi, ÇAYDAG 110Y264, Proje Yöneticisi: Doç.Dr. Gökhan CİVELEKOĞLU, SDÜ., Bursiyer 2010-2013.
  • 2 Kullanılmış Atık Pillerden Çinko ve Mangan Metallerinin Geri Kazanımı, TÜBİTAK Projesi, ÇAYDAG 108Y018, Proje Yöneticisi: Yrd.Doç.Dr. Gökhan Civelekoğlu, SDÜ, Bursiyer, 2010.
  • Alanı ile ilgili olarak panel, konferans, seminer, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde konuşmacı yada panelist olarak görev yapmak
  • 1 Coskun, S., 2011. Atık Floresan Lambaların Geri Kazanımı, SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Doktora Semineri II.
  • 2 Coskun, S., 2009. Şarap Endüstrisi Atıksularının Arıtımında Anaerobik Proseslerin Değerlendirilmesi, SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Doktora Semineri I.
  • 3 Coskun, S., 2008. Küçük Ölçekli Atıksu Artıma Tesislerinin Tasarımı Semineri, Süleyman Demirel Üniversitesi, Müh-Mim. Fak. Çevre Müh. Bölümü.
  • 4 Coskun, S. 2006. İçmesuyu Arıtımı Atık Çamurlarının Yeniden Değerlendirilmesi ve Kullanım Alanları, SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Semineri.
  • 5 Coskun, S., 2005. TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Semineri, Süleyman Demirel Üniversitesi, Müh-Mim. Fak. Çevre Müh. Bölümü
  • Alanında ulusal bilimsel nitelikli ödül (kongre, sempozyum ve bildiri ödülleri hariç)
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2. “Yılın Tezi ve Tez Danışmanı Ödülleri” Yarışması, 2013-2014 Yılı İnşaat ve Mimarlık Alanında Yılın En Başarılı Doktora Tezi, Birincilik Ödülü, 2014.
  • 2 Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü 13. Kuruluş Yıldönümü Proje Yarışması Beşincilik Ödülü, 26.02.2006, ISPARTA.
  • Kişisel web sayfası
  • 1 http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/sezencoskun
  • Üye olunan bilimsel kuruluş
  • 1 TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
  • SCI, SSCI veya AHCI tarafından taranan dergilerde Makale değerlendirme/hakemlik
  • 1 Hakem, Waste Management 2016.
  • 2 Hakem, Waste Management 2016.
  • 3 Hakem, Waste Management 2016.
  • 4 Hakem, Separation and Purification Technology, 2016
  • 5 Hakem, Waste Management 2015.
  • 6 Hakem, Waste Management 2015.
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı, 2009-2010
  • Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda görev yada katkı
  • 1 Çevre Mühendisi, Baysal Çevre Mühendislik Hizm. LTD. ŞTİ. ANTALYA (2004-2005)