KİŞİSEL BİLGİLER
Adı Soyadı Yrd. Doç. Dr. Süreyya EROĞLU
Birimi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı
Bölüm Sanat Tarihi Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Türk Dünyası Ve Orta Çağ Kültürleri Arkeolojisi Anabilim Dalı Başkanlığı
Telefon 0246 2114179
E-Posta sureyyaeroglu@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
İletişim bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nde (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ ARKE VE SANAT TARİHİ 20.07.1996
Yüksek Lisans İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - 16.10.2000
Doktora MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLARA ÜNİVERSİTESİ SANAT TARİHİ 02.10.2006