KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462114587
E-Posta ahmetonal@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 16.6.2003
Yüksek Lisans SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - 30.4.2010
Doktora HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 11.7.2017
İLGİ ALANLARI
İkinci Dil Edinimi/Öğrenimi Ölçme ve Değerlendirme Uygulamalı Dilbilim Eğitimsel Dilbilim Dil Öğretmeni Eğitimi
YAYINLAR
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Önal, A. & Alagözlü, N. (2018). A descriptive study on in-service English language teachers’ perceptions of the European Portfolio for Student Teachers of Languages (EPOSTL) in Turkish setting. Journal of Language and Linguistic Studies, 14(3), 56-76.
  • 2 Önal, A. (2017). The Effects of Online Self-Study Websites on Preparatory Class University Students. Journal of Süleyman Demirel University Institute of Social Sciences. 2(27), 39-54.
  • 3 Önal, A., Yılmaz, A. (2013). Policies of Ministry of National Education in terms of Evaluation in Foreign Language Education. İdil Dil ve Sanat Dergisi, 2 (10), 82-104.
  • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
  • 1 Languages may Die: are they murdered or do they commit suicide?. The 1st Interuniversity Congress on English Language, Literature and Linguistics on October 21-22, 2014.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Önal, A. (2010). Testing and Assessment of Speaking Skills in Preparatory Classes. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Selçuk Üniversitesi, Yüksek Lisans Tezi.
  • Doktora Tezi
  • 1 Önal, A. (2017). English Language Teachers’ Perceptions of the European Portfolio for Student Teachers of Languages (EPOSTL) in Turkish Setting. Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Hacettepe Üniversitesi, Doktora Tezi.
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde hakemlik
  • 1 Teaching in higher vocational education: good teachers through students’ lens
  • Diğer bilimsel veya mesleki hakemli dergilerde hakemlik
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Hakemli Elektronik Dergisi, Art-e Hakemlik.(Cilt 5, Sayı 10, 2012)
  • SCI, SSCI veya AHCI dışındaki dergilerde Makale değerlendirme/hakemlik
  • 1 The impact of student-teacher relationships, content knowledge, and teaching ability on students with diverse motivation levels. Language Teaching and Educational Research, 1 (1), 13-24.
VERDİĞİ DERSLER
Akademik Okuma